Το Digithings είναι ένα newsletter που περιλαμβάνει tutorials, reviews και προτάσεις για εργαλεία που αφορούν στο blogging και το digital publishing.

Μία φορά τον μήνα, θα λαμβάνεις ένα newsletter που θα περιέχει άρθρα και video tutorials που θα εξηγούν, θα προτείνουν και θα αξιολογούν εργαλεία που χρησιμοποιείς καθημερινά για να αναπτύξεις το blog σου, το site της εταιρείας που δουλεύεις ή το site της επιχείρησής σου.

Πριν εγγραφείτε, βεβαιωθείτε πως διαβάσατε και αποδεχθήκατε τους όρους χρήσης.
* indicates required

Το blog "karamagalis.com" χρησιμοποιεί τα mails των εγγεγραμμένων χρηστών αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Newsletters). Tα mails των εγγεγραμμένων δεν θα δοθούν σε τρίτους. Όλα τα mails των εγγεγραμμένων σε αυτό το newsletter φυλάσσονται στους servers της πλατφόρμας "Mailchimp" για διάρκεια 10 ετών. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απεγγραφείτε από το Newsletter, πατώντας την επιλογή "Απεγγραφή" στο κάτω μέρος οποιουδήποτε Newsletter σας έχει αποσταλεί από τον ιστότοπο karamagalis.com, η με την αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση yannis@karamagalis.com.

Email Marketing Powered by Mailchimp